bild

Välkommen till en naturterapeut!

Självklart måste alltid en medicinsk bedömning göras för att utesluta allvarligare bakomliggande sjukdom. Om detta misstänks ber vi alltid klienterna kontakta läkare.

Vi möter klienter som söker för alla möjliga besvär:
Det vi enligt lag inte får behandla är svåra infektionssjukdomar, epilepsi, cancer, gravida kvinnor och barn under 8 år.

Har du frågor? RIng oss!

Du kan boka tid hos Diana för konsultation!Allergi - en solskenshistoria!

Här är ett brev från en patient som valt att behandla sin pollenallergi med homeopatiska mediciner. Väldigt många människor har idag pollenallergi och lider enormt utav detta. Vill du bli bättre med dina besvär?


"Hej!

Hoppas solen skiner på dig också nere i Skåne. Jag vill bara säga att det var så roligt under påsken när folk sprang omkring och blev allergiknäppa av det plötsliga pollenutbrottet och jag själv bara kände lite kli. Du är BÄST! Undrar dock vad de näsdropparna jag fick hette. Näsa börjar krångla lite nu.

Vidare vill jag berätta att min acne efter 10 år nu är helt borta! Igår var första gongen i mitt liv som jag gick till jobbet utan att ha täckt min hud med foundation eller puder. Det är sååååå jäkla stort för mig!

Vårkramar,

Matilda"